sâmbătă, 4 ianuarie 2014

Nu-i asa ca seamana intre ele?

Alba ca Zapada

Intre ele este o diferenta de 47 de ani, Alba ca Zapada nascandu-se in 1937 odata cu lansarea filmului care a facut-o cunoscuta celor mici si celor mari, Katy Perry in schimb s-a nascut la 25 octombrie 1984. Vecine, am putea spune, ambele vazand lumina zilei in statul american California, Alba ca Zapada in orasul Burbank unde se gaseau studiourile Disney, Katy Perry in Santa Barbara, cele doua orase fiind situate la doar 142 de kilometri departare unul de celalalt.

Si la capitolul origini cele doua au lucruri in comun, Alba ca Zapada avand nationalitate germana conform istoricilor cunoscuti sub numele de Fratii Grimm, Katy Perry fiind 1 optime irlandeza, 3 optimi portugheza, un sfert englezoaica si un sfert, surpriza.. germanca. Cel putin asa spune arborele ei genealogic.

Si cu siguranta ca parintii lui Katy Perry (pe numele ei scris in certificatul de nastere Katheryn Elizabeth Hudson) au vazut cel putin o data filmul cu Alba ca Zapada dar probabil ca nu si-au inchipuit niciodata ca odrasla lor avea sa semene leit cu personajul filmului de animatie. Ziceti si voi, nu seamana intre ele? Alba ca Zapada cu Katy Perry dar si Katy Perry cu Alba ca Zapada...